divendres, 18 de novembre del 2011

¿Crees que es importante tener conocimientos científicos? ¿Piensas que una forma de pensar científica es importante para enfrentarte a la vida?

Clar que crec que es important tindre coneixements científics. Sense ells seriem persones un poc mes ignorants que no comprendriem el mon tal i com es. La ciència ens ajuda a crear noves coses, a coneixer com funciona el mon natural i perquè, com podem manipular el que ens envolta per tal d'aconseguir els nostres objectius.
Tindre coneixements cintífics ens ajuda a comprendre tot allò que els científics diuen o descobreixen, tots els titulars del telediari o la premsa i els anuncis de productes revolucionaris gracies a les seues caracteristiques innovadores. També ens ajuden a comprendre com funcionen els objectes que ens envolten i com podem fer-los funcionar de la manera que nosaltres volem. Per últim pense que tindre coneixements també té un alt grau d'importància personal, de saber que ets una persona culta, sabia i açò te motive a seguir aprenent més coses perquè saps que ets capaç de fer-ho.




Respecte a la segona pregunta crec que de vegades és útil coneixer procediments per a realitzar coses que fem quotidianament ja que ens poden ajudar a resoldre problemes d'una forma mes estructurada i relaxada. Però també se que els humans tenim una part instintiva que sempre va a estar per damunt d'açò i que es va a basar moltes vegades en els nostres sentiments fent dificil combinar els dos mètods.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada