divendres, 2 de març del 2012

¿Piensas que la Ciencia puede verse afectada por aspectos como la personalidad de los científicos, sus creencias, su nacionalidad, etc?

Realment crec que la ciència es pot veure afectada per la personalitat dels científics ja que si un d'ells es més sensible amb les malalties que acaben amb la vida de milions de persones a Africa a l'any invenstigarà sol·lucions per a resoldre aquest problema i no investigarà sobre el moviment dels planetes o que hi ha a l'interior d'un volcà. D'altra banda crec que la ciència no és veu afectada per la nacionalitat d'un científic ja que tot el mon està interessat en el desenvolupament i en descobrir noves coses, pense que la ciència es universal. També pense que la religió no influeix en la ciència ja que des d'un punt de vista les dos son compatibles i un catòlic o un jueu no tenen perquè tindre diferències a l'hora d'investigar.
En definitiva, pense que la ciència es universal i igual per a tots ja que el principal objectiu es descobrir tot allò que encara no coneguem i no té perquè veure's afectada per les possibles diferències entre els científics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada